Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
218
218

Президент вручив орден рідним загиблого Героя з Томаківської громади (відео)

1 2

27 жовтня Президент України Володимир Зеленський вручив орден рідним загиблого Героя Максима Ляха. Нагороду отримали мама та брат, передає Nikopolnews.

Вручення державної нагороди пройшло у Маріїнському палаці в м. Київ.

«Сьогодні прозвучать звання, імена, прізвища та по батькові 21 громадянина України, полеглих воїнів Збройних Сил України та Служби безпеки України. Солдатів, сержантів та командирів. Синів, братів, батьків. Побратимів, з якими було честю служити. Громадян, якими могла б пишатися кожна поважна держава. Всі імена, які сьогодні прозвучать, – це не просто імена, це імена справжніх подвигів. Імена порятунку – порятунку людей, позицій, держави Україна. Це імена такої сили людей, яка й дозволяє народам зберігатись у світі», сказав голова держави під час урочистого заходу.

Президент вручив орден рідним загиблого Героя з Томаківської громади: відео

Президент вручив орден рідним загиблого Героя з Томаківської громади (відео)

На цьому ж заході були присутній й рідні загидблого Героя з Томаківської громади Максима Ляха.

«… Також передано «Золоту Зірку» родині зенітника, солдата Максима Ляха, який у квітні 2023 року захищав Бахмут на Донеччині. Під час відбиття штурмових дій противника у травні зазнав прямого влучання снайперської кулі в серце та помер на місці», йдеться на сайті голови держави

Нагадаємо, 29 вересня президент України Володимир Зеленський присвоїв Максиму Ляху звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×