Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3455
3455

Окупанти в Енергодарі обіцяють місцевим по 10 тисяч рублів і збирають персональні дані

Окупанти в Енергодарі обіцяють місцевим по 10 тисяч рублів і збирають персональні дані

Окупанти в Енергодарі за підтримки самопроголошеної «влади» розпочала записувати населення в чергу на видачу 10 тисяч рублів. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал Енергодар, передає Nikopolnews.

Зазначається що, на жаль, є люди, які радіють такій подачці.

Навряд окупантів можна запідозрити у бажанні допомогти людям, їм в першу чергу потрібні їхні паспортні дані для організації та проведення чергового псевдореферендуму. Є, правда, серед містян і ті, хто радий «допомозі» окупантів, підтримує їх, і за ці копійки готовий зрадити свою землю, сусідів та країну. Сума у 10 тисяч рублів – символічна. Це за обмінним курсом 3000 грн. Така собі «подачка» на Пасху. Співзвучно з 30 срібняками, за які саме в ці дні Іуда зрадив Ісуса Христа – пише Телеграм-канал.

Також повідомляється, що рашисти в Енергодарі полюють на персональні дані пенсіонерів. Вірогідно, саме це і є справжньою причиною видачі 10 тисяч рублів.

Використати такі дані окупанти планують для проведення псевдореферендуму та для залякування і терору містян. То ж і намагались спочатку поцупити вже існуючі списки пенсіонерів, які вчасно були знищені у системі місцевим відділенням Пенсійного фонду України. Після цього окупанти забажали отримати списки пенсіонерів ЗАЕС, але ці дані згоріли у корпусі В під час терористичної атаки росіян на станцію, – пише автор повідомлення.

В Енергодарі окупанти зацікавились ритуальними послугами у зв’язку із «гострою необхідністю»

В Енергодарі окупанти створили незаконну «раду» на чолі з депутатом від забороненої ОПЗЖ

В Енергодарі окупанти намагаються створити «народну міліцію»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×