Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2118
2118

В Енергодарі окупанти вводять в обіг російські рублі

В Енергодарі окупанти вводити в обіг російські рублі

В Енергодарі окупанти почали вводити в обіг російські рублі. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал Енергодар, передає Nikopolnews.

Зазначається, що у місті відкрилися магазинчики, де за «дерев’яні» продають сосиски, ковбасу й інші продукти, привезені з Криму, Білорусі та рф.

Чи є у тих крамницях покупці? Так, і чимало. Втім річ не в любові до продуктів за радянськими ГОСТами, а у тому, що «живих»  українських грошей у людей вже не залишилося. Проте радості й оптимізму «орублєніє» не викликає. Як би не старалися окупанти та їхні прислужники, на заміну гривні загарбницькими грішми місцеві жителі дивляться з острахом, – пише автор повідомлення.

Крім того, є інформація, що окупанти планують відкрити в Енергодарі «Сбєрбанк росії» на базі захопленого українського Ощадбанку.

Хоча рубль все одно стає валютою-ізгоєм. І не лише для українців на захоплених територіях, а й для всього світу. Ніхто не хоче мати справу з кривавими грошима російських фашистів. Тож майбутнє цих грошей, системи, яка ними послуговується, та «рубльових» людей – сумне та безпросвітне. А Запорізька область, колиска справжнього волелюбного козацтва (не плутати з каZаками!), була, є та буде українською. Завжди! – пише Телеграм-канал Енергодар.

Нагадаємо, російські рублі окупанти вводять в обіг і в захопленому українському Мелітополі.

В Енергодарі окупанти зацікавились ритуальними послугами у зв’язку із «гострою необхідністю»

Окупанти в Енергодарі обіцяють місцевим по 10 тисяч рублів і збирають персональні дані

В Енергодарі окупанти запланували на сьогодні роздачу «гуманітарної допомоги»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×