Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5626
5626

В Енергодарі російські окупанти створюють «святкову» атмосферу

В Енергодарі російські окупанти створюють «святкову» атмосферу

В Енергодарі російські окупанти створюють «святкову» атмосферу: примушують містян прикрашати вікна рашистською символікою. А також намагаються підкупити енергодарців, аби ті прийшли на парад. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал «Енергодар», передає Nikopolnews.

Розміщувати символіку зобов’язані всі, чиї вікна знаходяться на фасадних частинах будівель, щоб пропагандистські малюнки та написи бачили усі перехожі.

Крім того, рашисти активно залучають дітей та молодь до «культурно-просвітницьких» заходів, збираючи їх та проводячи настанови про «справжню історію великої війни та ще більш великої перемоги».

Як бачимо – промивка мізків городянам напередодні 9 травня вийшла на новий рівень, адже чим більше людей окупантам вдасться долучити до «святкування», тим яскравішою буде картинка на росТБ. Та тим яскравіше у пропагандистських ЗМІ виглядатимуть репортажі «з місця подій, де відбулись провокації українських націоналістів проти мирних людей»! А провокації точно будуть! – стверджують адміністратори Телеграм-каналу.

Також вони повідомляють, що за участь у масових заходах 9 травня рашисти готові платити готівковими рублями, аби тільки якнайбільше городян зголосились долучитись до масовки. Шукають учасників і роздаючи напередодні «свята» так звану гуманітарку – ліки та продукти.

Енергодарці, не йдіть на угоду з сумлінням та не загравайте з небезпекою, адже відпрацювати «безкоштовний сир» доведеться по повній, засвітившись на пропагандистських телеканалах та «отримавши на горіхи» під час провокацій, які зі 100% вірогідністю будуть влаштовані окупантами. Бо сьогодні ви сито поїсте, а завтра можете втратити найцінніше – життя! Вчергове закликаємо вас утриматись від участі в будь-яких масових заходах 9 травня та не спокушатись подачками загарбників! Пам’ятайте: ви на своїй землі, і Україна вже скоро поверне мирне життя на всі тимчасово захоплені росіянами території –  пише Телеграм-канал.

В Енергодарі окупанти вводять в обіг російські рублі

В Енергодарі окупанти готуються до 9 травня: виставили БТР-ри перед міськрадою і відбирають у містян документи

Окупанти в Енергодарі обіцяють місцевим по 10 тисяч рублів і збирають персональні дані

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×