Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1564
Без категорії
1564

[:ru]Стая собак напала на человека в Червоногригорьевке на Никопольщине[:ua]Зграя собак напала на людину в Червоногригорівці на Нікопольщині[:]

[:ru]Стая собак напала на человека в Червоногригорьевке на Никопольщине[:ua]Зграя собак напала на людину в Червоногригорівці на Нікопольщині[:]

[:ru]В поселке городского типа Червоногригорьевка, что на Никопольщине, произошло событие, которое всколыхнуло весь поселок. Стая агрессивных собак, которые бродили по улицам, напала на местного жителя. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на информацию в местном пабліку.

Инцидент произошел 15 июля. Собаки напали на мужчину и покусали его. По поводу получения пострадавшим телесных повреждений полиция открыла производство.

Отмечается, что у опасных собак есть владельцы. Совместными усилиями работников поселкового совета и местных жителей они были установлены. На владельцев работниками полиции был составлен админпротокол о ненадлежащем содержании животных, и наложено обязательство сделать содержание таким, чтобы оно не создавало опасные ситуации для жителей общины.

Спасибо всем, кто помог с решением данной проблемы. На будущее, предотвращая написанию “гневных комментариев”, хочу объяснить, что ни поселковый совет, ни полиция не имеют права принимать решения по ликвидации животных и другие неправомерные действия. Есть только законные рычаги, которыми мы пользуемся в осуществлении наших функций. Спасибо за понимание, – написал автор поста Александр Коваль.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Покрове работает ветклиника на колесах для бродячих собак (фото)

ВИДЕО: Сотрудница газовой службы напала на девушку – происшествие в Никопольском районе

С начала года в области выявили 2 случая ботулизма и оба на Никопольщине[:ua]В селищі міського типу Червоногригорівка, що на Нікопольщині, сталося подія, яка сколихнула все селище. Зграя агресивних собак, що пересувалися вулицями, напала на місцевого мешканця. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на інформацію у місцевому пабліку.

Інцидент стався 15 липня. Собаки напали на чоловіка і покусали його. З приводу отримання постраждалим тілесних ушкоджень поліція відкрила провадження.

Зазначається, що у небезпечних собак є власники. Спільними зусиллями працівників селищної ради та місцевих жителів їх було встановлено. На власників працівниками поліції був складений адмінпротокол про неналежне утримання тварин, та накладено зобов’язання зробити утримання таким, що не створювало б небезпечні ситуації для мешканців громади.

Дякую всім, хто допоміг з вирішенням даної проблеми. На майбутнє, запобігаючи написанню “гнівних коментарів” хочу пояснити, що ні селищна рада, ні поліція не мають права приймати рішення з ліквідації тварин та інші неправомірні дії. Є лише законні важелі, якими ми користуємося в здійсненні наших функцій. Дякуємо за розуміння, – написав автор поста Олександр Коваль.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Покрові працює ветклініка на колесах для бродячих собак (фото)

ВІДЕО: Співробітниця газової служби напала на дівчину – пригода у Нікопольському районі

З початку року в області виявили 2 випадки ботулізму і обидва на Нікопольщині[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×