Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
306
306

330 ракет і тисячі снарядів, сотні загиблих і поранених – сумна статистика війни на Дніпропетровщині

330 ракет і тисячі снарядів, сотні загиблих і поранених – сумна статистика війни на Дніпропетровщині

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, скільки жертв, поранених і руйнувань зафіксовано за рік повномасштабної війни на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews.

Вже рік, як росія пішла на Україну повномасштабною війною. За цей час ворог випустив по Дніпропетровщині понад 330 ракет і кілька тисяч реактивних снарядів. Ми пережили більш ніж тисячу годин повітряної тривоги, – розповів Лисак

Росіяни вбили 218 мирних мешканців області. Понад 800 людей через ворожі обстріли отримали травми та поранення.

У містах та селах області зруйновано і пошкоджено понад 5 тисяч будинків – приватних та багатоповерхових. А ще більш ніж 150 шкіл та садочків, майже 40 лікарень, близько 100 підприємств.

Сергій Лисак нагадав, що для жителів дніпровської багатоповерхівки, в яку вгатила ракета окупантів, з бюджету області виділили 97 млн грн. Людям з Павлограду, спільно з міською владою, – 15 млн.

Справжні герої – наші лікарі. 24 на 7 на ногах – допомагають мешканцям області та переселенцям, рятують поранених. А ще – допомагають з’являтися на світ новому життю. За час повномасштабної  війни на Дніпропетровщині народилося понад 15300 дітей. Хлопці та дівчата, для яких ми відбудуємо вільну, сучасну, процвітаючу країну, – розповів Сергій Лисак

Сумна статистика війни на Дніпропетровщині – брифінг начальника ОВА

Інші новини Дніпропетровщини:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×