Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2490
2490

Дніпропетровщина підготувалася до хімічних атак – Геннадій Корбан

Дніпропетровщина підготувалася до хімічних атак – Геннадій Корбан

Дніпропетровщина підготувалася навіть до хімічних атак. Про це розповів голова Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан під час телемарафону в ефірі телеканалу ДніпроTV 1 квітня, передає Nikopolnews.

За словами Корбана, у якості підготовки до можливих хімічних атак з боку росіян, зокрема, було придбано велику кількість антидотів — атропіну.

Готується область і до інших складних ситуацій. Так, Дніпропетровщина робить стратегічні запаси пального та розосереджує їх, аби зробити недоступними для ворога.

Зараз, за словами Корбана, загрози для посівної немає. Але цілями ракетних ударів російських окупантів залишаються і все частіше стають паливні резервуари, комунікації та логістичні вузли.

«Утім є оптимістична частина — працює ППО. Я можу точно сказати, що багато ракетних ударів вона відбиває», — підбадьорив мешканців області Геннадій Корбан. Він вкотре нагадав, що під час війни не можна постити у соцмережах світлини або інформацію про ворожі ракетні атаки: «Не допомагайте ворогу. Це найкраще, що ви можете зробити».

Також керівник Центру тероборони Дніпра наголосив, що нині лікарні забезпечені всім необхідним, а військова адміністрація регіону постійно моніторить цю ситуацію. Також налагоджене постачання ліків для аптек, тож громадянам не варто масово скуповувати медикаменти, створюючи штучний дефіцит.

Керівник Центру тероборони Дніпра додав також, що завдяки військовій адміністрації та її голові Валентину Резніченку, завдяки волонтерам і спонсорам, нині українським військовим частинам і теробороні було передано понад 220 маневрових автомобілів:

“Це машини, придбані військовою адміністрацією, волонтерами. Я особисто давав гроші на їхнє придбання. Борис Філатов і Валентин Резніченко робили те саме. Тобто ми купуємо їх як власним коштом, так і намагаємося виділяти гроші військової адміністрації – аби зробити українську армію мобільною” – сказав Корбан.

Дніпропетровщина підготувалася до хімічних атак з боку ворога і до інших складних ситуацій: детальніше на відео

Геннадій Корбан: «Стратегічні запаси палива Дніпропетровщина виробляє – загрози посівній немає!»Геннадій Корбан: «Стратегічні запаси палива Дніпропетровщина виробляє – загрози посівній немає!»

Геннадій Корбан розповів про цілі ворога на Дніпропетровщині (відео)

Як укріплена Дніпропетровщина і коли закінчиться війна: керівник центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан

В ДСНС розповіли про наслідки ракетних атак на Дніпропетровщині

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×