Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
425
425

Вбив 4-річну дитину через плач – у Дніпрі оголошено підозру місцевому мешканцю

У Дніпрі

У Дніпрі оголошено підозру місцевому мешканцю, який вбив 4-річну дитину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, передає Nikopolnews.

«За процесуального керівництва Західної окружної прокуратури м. Дніпра повідомлено про підозру жителю м. Дніпра за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині (ч. 2 ст. 121 КК України», повідомили у прокуратурі

У Дніпрі прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який вбив дитину

У Дніпрі

За даними слідства, підозрюваний на ґрунті гніву, що виник через плач дитини, наніс малолітньому сину своєї співмешканки удари по тілу. Від одержаних травм 4-річний хлопчик помер на місці. Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 30 березня  у Дніпрі поліцейські отримали повідомлення про смерть 4-річного хлопчика. Стало відомо, що співмешканець матері завдав 4-річній дитині кілька ударів у живіт та по тілу. Від отриманих травм дитина померла.

Ще новини Дніпропетровщини: Завдав 19 ударів дворічному малюку, тому що він плакав – співмешканцям із Зеленодольська винесено вироки

Читайте також: Чим замінити Німесил – фахівець назвав безрецептурні ліки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×