Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
357
357

На Дніпропетровщині сьогодні можуть бути відключення світла

На Дніпропетровщині сьогодні можуть бути відключення світла

На Дніпропетровщині сьогодні можуть бути відключення світла, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Укренерго. Причина – негода. Аналогічна ситуація ще у 11 областях.

Через негоду (штормовий вітер, сніг з дощем) та пошкодження у мережах операторів систем розподілу є значні знеструмлення споживачів у 12 областях України: Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Київській, Чернігівській, Черкаській, Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Сумській.

Ремонтні бригади обленерго працюють над усуненням пошкодження та відновленням електропостачання.

Крім того, зазначається, що споживання електроенергії підвищилося через похолодання.

Складна ситуація з електропостачанням залишається у регіонах вздовж лінії фронту, де населені пункти постійно потерпають від обстрілів росіян та пошкоджуються мережі електропостачання.

В Укренерго зазначають, що виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Зростання споживання покривається переважно за рахунок збільшення виробництва електроенергії  на атомних електростанціях, а також іншими видами генерації. При цьому в енергосистемі зберігається достатній резерв потужності. Імпорт електроенергії на несуттєвому рівні.

Через пошкодження ключових високовольтних підстанцій, які були завдані агресором протягом останніх шести місяців, надійність живлення споживачів більшості регіонів України значно знижена.

На Дніпропетровщині сьогодні можуть бути відключення світла

Ще новини Дніпропетровщини:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×