Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4446
4446

Ситуація в Енергодарі неспокійна, чути автоматні черги та вибухи – мер Орлов

Ситуація в Енергодарі неспокійна, чути автоматні черги та вибухи – мер Орлов

Ситуація в Енергодарі неспокійна, чути звуки вибухів та автоматних черг. Про це в ефірі Громадського повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Зам словами Орлова, ситуація у місті продовжує бути напруженою. В Енергодарі ситуація не є спокійною, є численні автоматні черги та вибухи,  які чутно по місту. Мер вважає, що окупанти готують якісь провокативні речі, бо розуміють, що підтримка на тимчасово окупованих територіях, а саме Енергодарі, мінімальна.

Ситуація у місті продовжує бути напруженою. У Енергодарі ситуація не є спокійною, є численні автоматні черги та вибухи, які чутно по місту. Окупанти готують якісь провокативні речі, бо розуміють, що підтримка на ТОТ, а саме Енергодарі, мінімальна. У місті залишилось десь 20% населення від загальної чисельності.  Ці 20% не всі отримали паспорти РФ і масово уникають можливості знаходження у місті. Роз’їжджаються по приватних кооперативах, приватному сектору, щоб цього псевдовиборчого процесу максимально уникнути, – каже Орлов

За його словами, окупанти навіть дозволили голосувати без наявності російського паспорта, а це свідчить про те, що явка на цих псевдовиборах буде низькою.

Окупанти спочатку у вересні проводили псевдовибори по сільській місцевості, а в таких більш-менш великих населених пунктах вони оголосили їх на 10 вересня — основний день голосування і 8-9 вересня проходили обходи по квартирах людей з озброєними окупантами і проводили такі виїзні. Місцеве населення масово не відкриває двері, але це не є якась системна річ щодо участі.

Щодо самих дільничних комісій та їх розташування, то окупанти не розголошують, бо розуміють, що це одна із можливих цілей для ЗСУ. Явка та підтримка участі у голосуванні вона вкрай низька, – додав міський голова Енергодара.

Ще новини Енергодара: «Вибори», вогневі точки на дахах реакторів, катівні: що відбувається в Енергодарі і на ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×