Купити квартиру в Дніпрі

310
310

Керівник гуртка з Нікополя взяла участь у встановленні рекорду України до Дня народження Тараса Шевченка

керівник гуртка з Нікополя взяла участь у встановленні рекорду України

Керівник гуртка з Нікополя взяла участь у встановленні рекорду України. Про це пише  сайт «Нікополь-арт», передає Nikopolnews.

Марія Буцонь є керівником гуртка образотворчого мистецтва “Акварелі”. Через війну та обстріли міста Нікополь вона виїхала до Німеччини. Перебуваючи за кордоном вона продовжує прославляти Україну та рідний край.

9 березня Україна відзначила 210 річницю з Дня народження Тараса Шевченка. З цієї нагоди, 11 березня у Міністерстві культури та інформаційної політики відбулася церемонія фіксації рекорду України за наймасовіше читання поеми «Катерина» Тараса Шевченка. У встановлені цього рекорду взяли участь 210 людей з 22 країн світу.

Керівник гуртка з Нікополя взяла участь у встановленні рекорду України

До декламування твору долучилися політики, актори, громадські діячі, представники бізнесу, очільники навчальних закладів, українська діаспора, представники різних професій, студенти, волонтери та школярі. Приємно відзначити що серед них була і викладач з Нікополя Марія Буцонь. 

Ініціатором події стало Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки Міжнародного штабу допомоги українцям.

Ще новини Нікополя: У Нікополі перейменують парк Перемоги і ще низку вулиць – почалося обговорення

Читайте також: Росія готується до масштабної ракетної атаки на Україну – Гуменюк 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×