Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
631
631

У Нікополя з’явився новий побратим і плюс 15 млн у бюджеті: що було на сесії міськради 27 червня

У Нікополя з’явився новий побратим і плюс 15 млн у бюджеті: що було на сесії міськради 27 червня

Про результати сесії міськради 27 червня розповів міський голова Нікополя Олександр Саюк в ході пресконференції після засідання.

Сьогодні у Нікополі відбулася 46 позачергова сесія Нікопольської міської ради, інформує Nikopolnews. Під час засідання депутати розглянули низку важливих для життєдіяльності міста питань.

Допомога військовим

На потреби ЗСУ передали обладнання на суму 1,5 млн гривень. А також надали субвенцію військовим частинам на суму 1,2 млн гривень.

Розподілили 15 мільйонів, отримані від області

Нікополь отримав з обласного бюджету 15 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків обстрілів. Сьогодні під час сесії депутати розподіляли ці кошти – частину направили на усунення наслідків обстрілів на водоканалі, ще частину – на інші об’єкти по місту.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що область виділила 42 млн грн фінансової підтримки громадам, які найбільше страждають від російських атак (Кривий Ріг, Нікополь, Червоногригорівська та Мирівська ТГ).

Розглядали земельні питання

Їх, за словами Олександра Саюка, як завжди ухвалили.

Матеріальна допомога нікопольцям

Протягом місяця виділялися кошти на лікування нікопольцям, які отримали поранення внаслідок обстрілів, а також по загальним захворюванням.

У Нікополя з’явився новий побратим

Сьогодні депутати проголосували за встановлення побратимських відносин зі шведським містом Гальмстад.

Довідка

42 млн грн – фінансова підтримка громад, які найбільше страждають від російських атак (Кривий Ріг, Нікополь, Червоногригорівська та Мирівська ТГ);

Гальмстад

Гальмстад — портове, університетське, промислове місто в гирлі річки Ніссан, на південному заході Швеції. Населення міста становить близько 58 тис. мешканців, з передмістями — 80 тисяч осіб.

42 млн грн – фінансова підтримка громад, які найбільше страждають від російських атак (Кривий Ріг, Нікополь, Червоногригорівська та Мирівська ТГ);

Гальмстад

Гальмстад має давні традиції як військове місто. В ньому дислокується єдиний у Швеції полк протиповітряної оборони. У відповідному військовому містечку знаходиться музей військового життя міста та історії розвитку полку ППО до сьогодні. Крім полку протиповітряної оборони, є також Військовий університет Гальмстаду, Технікум сил оборони Швеції. Ці структури та інші підрозділи разом називають гарнізоном Гальмстада.

Нагадаємо, під час сьогоднішньої пресконференції Олександр Саюк розповів, що прибирання Нікополя не впливає на допомогу військовим, прокоментувавши роботи з благоустрою у місті

Зокрема мер прокоментував наміри провести реконструкцію Алеї полеглих Захисників.

Також міський голова розповів, як Нікополь готується до зими, що відбувається з відключеннями світла, і який тариф на воду може бути у Нікополі

Нижче – повне відео пресконференції міського голови Нікополя

У Нікополя з’явився новий побратим і плюс 15 млн у бюджеті: що було на сесії міськради 27 червняУ Нікополя з’явився новий побратим і плюс 15 млн у бюджеті: що було на сесії міськради 27 червня

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×